Domaća kisela repa

Proizvodi/

Domaća kisela repa

U suvremenom svijetu repa je praktički nestala iz ljudske prehrane, ali prije nekoliko stoljeća ova se korijena smatrala jednim od glavnih proizvoda siromašne i srednje klase. Repa se koristi u različitim oblicima: fermentirana, kuhana, pirjana, ukiseljena. Ali posebno je bilo popularno ukiseljeno korjenasto povrće koje je imalo veliki broj korisnih svojstava. U našem članku ćemo podijeliti najbolje recepte za kiseljenje ovog povrća. Reći ćemo vam o prednostima kisele repe
Prelijevanje je proces konzerviranja povrća metodom mliječne fermentacije, pri čemu se stvara mliječna kiselina koja, djelujući na proizvode, stvara učinak konzerviranja. Ni u kojem slučaju se ne smije miješati s kiseljenjem ili konzerviranjem jer kod ovih načina pripreme razina kiselosti značajno varira. Pritom se proizvodu pri mariniranju dodaje gotova kiselina, a kod kiseljenja i kiseljenja kiselina nastaje radom korisnih mikroorganizama.

Opskrba

Opskrba restorana, hotela i drugih ugostiteljskih objekata domaćom kiselom repom. Rinfuza.